Here we go again!

Bara för att det är så oerhört roligt att flytta så gör vi det igen! Eller jag, inte vi. Jag ska flytta till en lite mindre, lite billigare lägenhet och vad passar väl bättre än att ta båda flyttarna när jag ändå har ångan uppe?

Jag har packat lite varje kväll den här veckan och har städat spisen och ugnen, torkat ur alla garderober och alla skåp utom det där alla grejer just nu finns. Men det är mycket kvar, fönstren, badrummet, kaklet i köket… Eftersom jag är statligt anställd har jag rätt till en flyttdag, dvs en ledig dag då jag ändå får betalt! Så man kan säga att jag får betalt för att städa och packa idag, då känns det ju ändå lite bättre 🙂

20130301-072720.jpg

Imorgon går flyttlasset! Sen skulle jag vilja skriva att jag inte kommer flytta igen på länge länge, men risken finns att jag kommer vilja ha en ännu billigare lägenhet ganska snart..

Publicerat på 01 mars 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Flyttdag ftw! Men jag får inga fler i år, har redan tagit en ju, och en i oktober hade jag med…

  Gilla

  • Har du kollat? Jag fick svaret att man får en flyttdag varje gång man byter folkbokföringsadress..?

   Gilla

   • hm, då måste jag kolla!

    Gilla

    • Gör det! Kan ju skita sig, men det är ju absolut värt att fråga! Jag frågade ju för våra två flyttar och då sa de att jag inte egentligen får för Jönkan-flytten eftersom jag inte byter adress, men art jag kunde ta ut Björkebergsflyttdagen idag 🙂

     Gilla

 2. Nu kändes det som att det kommer att finnas en särskild anledning till att du vill flytta igen. Valp???? 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: