Flyttad!

Så efter en dag full av städande gick jag upp och fortsatte städa i morse också. Väggarna fick sig en omgång under det att jag undrade om människor i normala hem måste skura hela väggarna eller om det bara är såna som har jyckar med långa håriga svansar?

Vi har verkligen flyttat hela dagen, först till nya lägenheten i Jönkan, sen hämtade vi en soffa i Åsas gamla lägenhet (återvinning FTW!!), åkte till huset med soffa, bord och lampor, sen till pappa där vi lämnade en säng och flyttade modelltågsbord till hönshuset samtidigt som vi kikade på stjärnor i Normlösamörkret!

Nu känner jag mig lite matt i pälsen, så efter montering av den för oss nya soffan har jag bara lämnat den för att göra te 🙂 Det är full storm ute och det viner runt knutarna, så det är frestande att stanna här under filten!

Begagnat är ju grymt bra förresten! Dels är det miljövänligt med återvinning, sen är det ju betydligt billigare, men framför allt slipper man ju alla kemikalier som kommer med nya grejer! Vi har nu köpt ett stort köksbord begagnat och imorgon ska jag köpa en skrivbordsstol. Jag skulle köpt ett skrivbord idag också, jättefint för bara 300 kr, men tyvärr gick det sönder innan jag skulle hämta det. Rackarns otur! Nu får jag leta vidare, det gäller att vara snabb om man ska få de fina 🙂

Publicerat på 02 mars 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Flyttad!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: