I like it!

I skrivande stund är jag på väg hem från ridhusträningen. Gående, med hundarna lösa på grusvägen. Det tar 30 min, Troll kommer ha fått en skaplig promenad, Monster blir lagom uppvärmd på vägen dit och nedvarvad på vägen hem. Det är stjärnklart, milt i luften och tyst, sånär på en hund som skäller långt borta. Förutom stjärna lyser det från små hus och gårdar och långt långt i fjärran blinkar vindkraftverken. Det är slätten, det är hemma!

Träningen gick skapligt, vi tränar för sällan för att det ska gå kanon just nu, men jag känner mig nöjd ändå. Han lyssnar fint på vänd/back och behöver träna mer på runt. Kontaktfälten sitter bra med de kriterier jag kör på (stopp och sen fram) och slalom går riktigt bra, 100% rätt idag. Idag har han rivit en del, framför allt på slutet när han blev trött. Han behöver ju gå ner i vikt, jag får nog konstatera att fodret inte funkar eftersom jag har dragit ner massor på maten utan resultat. Förmodligen är det för mkt kolhydrater och för lite protein, tänker börja blanda i Trolls mat och se om det blir bättre!

Nu är vi snart hemma hos husse som väntar med tacos. Livet är härligt! Enda smolket i bägaren är att jag ska till Jönkan och en lägenheter kaos ikväll. Men det är sånt man får ta 🙂

Publicerat på 03 mars 2013, i Agility, Husprojektet. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Kaia har ju åxå fått en helt annan form… Kör en säck till o ser om vi kan få tillbaka den fina formen när vi motionerar mer (för det gör vi ärligt talat inte just nu, nån av oss)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: