Tre hundar

Hela den här veckan passar jag en bc-tik vid namn Scilla! Det är en kollegas hund, kollegan själv har åkt till Italien för att åka skidor. Scilla är en lättsam, matglad och glad hund som väldigt smidigt har glidit in i flocken! Hon har fräst åt Troll några gånger, när han vill nosa henne i rumpan, och hon busar med Monster, som ju är en artig kille 🙂

Det är intressant att testa på tre hundar under en vecka, hittills måste jag säga att det går väldigt smidigt! Det är väl den lilla detaljen bara att en valp är liiiite busigare än en vuxen tik, men ändå 😉

20130305-063849.jpg

Publicerat på 05 mars 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Nejdå. Valparna brukar vara mycket lugna när de är leveransklara. Du får passa lilla Lyra så ska du se att du håller med. :-p

  Gilla

 2. Jag kan ju skicka en av hanvalparna från Wins kull till dig i påsk, så kan du testa hur det funkar att ha valp 😉

  Gilla

  • Jag minns nog hur det var när Monster var liten, mattor, gardiner, väggar, böcker och skohyllor som gick åt, så jag väntar nog tills jag får en egen marodör. Ska man stå ut med allt som går sönder ska man älska dem och älskar man dem vill man ju inte lämna tillbaka dem sen 😉

   Gilla

%d bloggare gillar detta: