Mattes gullgubbe

Troll är fortfarande lite halt då och då. Han har gått lös i några dagar, men nu är flexit på igen. Flexi är grymt när man vill kunna gå lite fritt och nosa här och där och ändå undvika rusningar och annat onyttigt. Vi kör på med koppelvila och Canidryl (Rimadyl) ett tag till så får vi se. Det brukar ju lösa sig när värmen kommer och snart är väl ändå våren här?

Idag dök nästa problem upp. Jag vet inte om det är en slump eller inte, men allt går visst lite sämre på vårvintern för herr Troll. Förra våren fick han ju problem med prostatan, nu undrar jag om det är inte är det igen? I morse var han ämlig och gick fot samtidigt som han anklagande sneglade mot mig. Varför plockar matten liksom inte bara bort problemet undrar Troll? Matte brukar ju lösa andra saker, som när ett hårstrå eller grässtrå fastnat i rumpan? Men det är svårt att fixa en rumpa som känns nödig, när det är jobbigt att bajsa.. Svårt att ta bort bajsnödigheten om det är nåt annat som trycker.. Det kan ju vara så att han just nu är hård i magen eller så, och av den anledningen tänker jag iaf vänta till efter helgen innan jag rusar till veterinären. Det KAN ju lösa sig. Och det är DYRT att gå till veterinären i onödan. Det är bara så jobbigt att se Trollbollen be mig om hjälp… 😦

Publicerat på 08 mars 2013, i Artros, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mattes gullgubbe.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: