Kallt ute, kallt inne..

13 grader i vardagsrummet trots att elementen är på.. När det är såhär kallt gör luftvärmepumpen ett dåligt jobb också! Kanske måste bryta upp golven och isolera i sommar istället för nytt badrum?

20130315-073553.jpg

Vackert är det ju ute iaf! Fast hundarna fick ha sockor på sig i kylan eftersom Monster var lite brydd om sina fötter redan igår och då var det inte lika kallt. Han är en liten pippelpelle. Häromveckan skar han sig på skaren och det blev ett litet sår och det kom lite blod. Han blev tvärhalt och kom till mig, öronen tryckta neråt, ledsen svans och hoppandes på tre ben.. Igår slog han nog i tassen eller så fick han köldkramp, i vilket fall kom han till mig och var en trebent mycket ledsen liten hund. När jag hållit tassen i handen en stund så blev det bättre och den akuta hältan gick snabbt över 🙂
20130315-073608.jpg

En bild från när Scilla var här får avsluta inlägget! Hon var tydligen en väldigt trött hund när hon kom hem efter allt kattvallande. Sov utslagen på sidan hela kvällen och ville inte ens gå ut på promenad 😉

20130315-073925.jpg

Publicerat på 15 mars 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Mmm vi borde också fixa golven men det är gamla trägolv som jag inte vill förstöra 😦 Alternativet är att göra det underifrån = mycket och riktigt tungt jobb. Suck!

    Gilla

  2. Golvvärme! Det hade varit smutt det! Du får komma hem till mig och värma dig!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: