Discoagility

På fredagskvällar är det discoagility i Valla ridhus, Karin bjussar på musik och och vi kör en bana. Jag har varit med vid några tillfällen och nu innan Laxå på söndag kändes det lämpligt. En agilityklass 2 byggdes lite raskt och sen körde vi.

Under första halvan av vintern har Monster känts riktigt trevlig att köra, jag har känt mig stark och snabb och vi har varit ett team! Det var vi inte idag.. Monster var typ sjövild, kunde inte slalom och hoppade över alla hinder…

Efter första varvet tänkte jag två saker. 1. Knyppling kanske?
2. Det blir ett jäkla slöseri med pengar att åk till Rättvik.
Som tur är så kunde vi ju köra igen och då gick det något bättre. Tredje och sista varvet nollade vi förutom en vägran i slalom som jag får ta på mig eftersom jag vinglade till och riktade om honom. Men i övrigt gick det kalas! Den känslan hoppas jag att vi kan få till på söndag, gärna utan två katastrofvarv innan 😉

Publicerat på 16 mars 2013, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Det blir ju så där när man inte tränar så ofta! Men nu är ni genomkörda och redo att ösa på söndag! Jag hejar!

    Gilla

  2. Det gick ju fint på slutet! När han liksom brassat av sig värsta överskottsenergin. 🙂

    Sen funderade jag lite på uppvärmningen. När vi bygger och han får springa runt lite, jag förstår ju att du vill att han ska hålla värmen. Men när han ”får” ta hinder lite som han vill, då kanske det sätter honom i fel ”mode”? Typ, att det är okej att liksom strunta i var du visar och det är en enda stor nöjespark….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: