Filmer on demand

Jag har fått viss kritik över att jag inte har lagt upp filmer än. Det har ju ändå snart gått ett dygn sedan vinstloppet, så det kan man ju förstå. Man får ju inte låta fansen vänta 😉 Här kommer filmer på 2,5 av loppen, det halva är det sista loppet, där vi nollade och kom trea. Det går att ändra kvaliteten på filmen, klicka på det lilla kugghjulet och välj en högre upplösning!

Hoppklass 2 och klassvinst och pinne!

Det här loppet är jag riktigt nöjd med! Visst, det finns alltid svängar som man kan tajta och sekunder att kapa, men ändå. Vi vann ju 😉 Det intressanta här är två saker, den första att på mitt kommando ”slalom” så drog Monster BAKOM mig och satte ingången perfekt. Jag hade tänkt mjuka upp svängen, men sånt håller Monster visst inte på med. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, vara sur för att han drog bakom mig eller nöjd med att han satte slalom perfekt på mitt muntliga kommando? Den andra intressanta saken händer efter loppet, kolla på knashunden vad han gör på vägen ut! 😀

Det här är ett lopp som jag faktiskt är riktigt nöjd med förutom just felen. Monster älskar gungan (se förra filmen..) och försökte tjuva på den och när jag tog tillbaka honom fick vi en vägra på hindret och sen en femma på uppfarten på gungan. Sen rev han också, såhär i efterhand hade det kanske varit bättre med ett vältajmat bakombyte innan slalom? Jag tappade stinget och jobbade inte ihop svängarna på slutet, men det kändes ändå riktigt bra faktiskt!

Agilityklass 2B, 0 fel, 3 plac och pinne!

Jag klantade mig och berättade inte hur man filmar med min kamera, därför blev det bara en halv film på det här loppet. Det här var riktigt bra! Monster började bli trött och hade inte alls samma tryck, å andra sidan var han väldigt mjuk och tajt i ett par svängar. Vi tappade tid på någon sväng i början och även i threadlen men jag gillar hur min lösning på banan ändå blev 🙂

Sådär, jag ska absolut bättra mig till nästa gång och lägga ut filmerna samma kväll, jag lovar 😛

Man får väl konstatera att det är bra med dåliga genrep innan tävling! Om vi nu inte alls kändes som ett team i fredags så gjorde vi ju absolut det igår! Som ett fantastiskt team dessutom! Gullehund, vad jag tycker om det där Monstret alltså ❤

Publicerat på 18 mars 2013, i Agility, Film, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Haha Monster alltså. Så jäkla skön stil efter loppet! Å grattis till två nollor! Underbart!

  Gilla

 2. Helt klart bedrövligt att man ska behöva vänta så här länge… 😉 Grattis till fina lopp och bra placerngar.

  Gilla

 3. Tror att vi lyckats med att träna gungan! Eras gunga var perfekt efter hopploppet! 😆

  Gilla

 4. Nathalie och Ayax

  Snyggt jobbat!! 😀 Så jäkla kul att ni tog 2 pinnar på samma dag, riktigt stort grattis!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: