Grattis Monster (i efterskott)

Vilken matte man är som glömmer söthundens fjärde födelsedag! Jag får pussa på älsklings-Monster extra mycket idag istället! Min syster sa sist vi sågs att

Monster tycker väl alla om

och det är en sån hund han är. Mysig, trevlig och lättsam, lätt att tycka om. Muckar inte gräl med någon och har en attityd där han hellre går undan än hamnar i en konflikt. Vänlig och mysig som ett mjukisdjur, ligger gärna på rygg i soffan och tar lyckligt emot tusen pussar på huvudet och tillåter massor med gos i den otroligt mjuka pälsen bakom öronen. Ställer glatt upp på pussar och kramar av minsta lilla unge och gillar genuint barn.

IMG_7345

I vallningen en stark hund mot fåren som aldrig fattat att det finns något som att ge sig, i agilityn en arbetsmaskin med aldrig sinande energi. En hund som bara vill vill vill. Inte en lätt hund, men en hund som finns där i alla lägen.

20121029-133515.jpg

Världens bästa kompis!

Monster kan hoppa fint :)

Mitt hjärtgull 🙂

Monster och jag

Publicerat på 25 mars 2013, i Födelsedag, Monster. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Grattis till fina fina Monster!

    Gilla

  2. Grattis i erfterskott. 🙂

    Gilla

  3. Grattis finaste Monstret! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: