Brandlarm, service och bus vid Skogssjön

Hälsomässigt är jag inte på topp just nu, jag har sträckt en muskel i ryggen, min förkylning som aldrig helt gick över har gjort en liten nystart med ont i halsen som följd och det absolut värsta ; förra torsdagen när brandlarmet gick så fick jag tinnitus.. En riktig sån där testton som man kan höra på tv tjuter i vänstra örat så fort det blir lite tystare runt omkring. Det låter rätt högt också, överröstar datorn och ljuden på jobbet. Jag hoppas verkligen att det läker och blir bättre! Det känns ju otroligt fånigt att dras med detta resten av livet för att brandlarmet gick. Vi testar att massera mellan lilltårna för att mildra tjutet. Jag hade faktiskt tinnitus när jag var runt 20, efter många sena nätter på klubbat och uteställen. Jag gick då på zonterapi och det funkade! Jag har läst på nätet att zonterapi bara fungerar som placeboeffekt men jag har ju sluppit tinnitus i 15 år så oavsett anledning så fungerade det ju!

20130329-094622.jpg

Vi är just nu i Mjölby för service av bilen. Storservice, så det tar både tid och kostar pengar. Delarna i min Mekonomen-påse gick på 3000 kr men man får väl se det som väl investerade pengar.

Jag och hundarna slår ihjäl tiden genom att ta en långpromenad runt Skogssjön. Hundarna hittade ett snöre att buss med och jag roar mig med att blogga och kolla på utsikten.

20130329-095114.jpg

Det är ett riktigt häftigt landskap just här där isarna dragit fram med åsar, branter och sänkor. Så annorlunda från slätten som ligger strax bredvid.

Publicerat på 29 mars 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Brandlarm, service och bus vid Skogssjön.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: