Upp som en sol..

.. ner som en pannkaka. Så kan man sammanfatta känslan efter idag. För två veckor sedan tog vi två pinnar på en dag, idag körde vi 3 diskar och en ynka femma FÖR BERÖRING, det töntigaste felet i svensk agility. Jag säger absolut inte att det var feldömt, för det var det inte, men jag säger att när det bästa loppet för dagen är ett lopp som var nollat på hinder, men där hunden springer in i en efter första hindret, så känns det lite surt. Vi kunde väl fått komma i mål utan den femman? Det hade ju ändå räckt till en tredjeplats..

Nåväl, Evelina håller fanan högt och levererar iaf, vinster i båda hopploppen! Grattis säger vi!

Nu måste jag ladda om inför imorgon. Jag börjar med att sitta i solen utanför stugan och njuta! Vädret är HELT fantastiskt! Dessutom är det riktigt mysigt att ha kvalitetstid med lilla hunden, den stora är på kollo hos snälla Ida och bästa polarna Kezo och Pesto! Himmel vad lugnt livet är med bara ett Monster, det märks vem det är som gasar upp varje situation alltså 😉

20130331-154006.jpg

Publicerat på 31 mars 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Jag hejar på er imorn!! Ni KAN och det vet du!

  Troll sköter sig ypperligt även om Kezo inte håller med om det där med bästisar när det blir lite trångt.. han spänner sig lite då. Men vi har dom på olika ställen inne och då r de coollugna 🙂 Ute funkar det kalas!

  Gilla

 2. Hejja! Ni kan ju absolut! Han går ju så fint Monster nu för tiden!

  Gilla

 3. Agiliy är ju en skit-sport, men det visste vi ju sedan innan 😛 Det hade varit sååå mycket lättare utan hund! Då hade iaf jag nollat typ hela tiden 😉 Bara att bita ihop och komma igen. Vi håller tummarna för er imorgon!!

  Gilla

 4. 5 fel för taskig handling, brukar jag kalla beröringsfelen 😀

  Gilla

  • Eller 5 fel för att hunden inte parerar tillräckligt? Ska kolla filmen hur det var just här, men Mon har sprungit in i mig förr, som du vet 😉

   Gilla

%d bloggare gillar detta: