Nästan..

Nu är vi hemma efter 2 härliga dagar i Rättvik! Strålande väder och mycket agility, vad mer kan man vän önska? Ja, ett nollat lopp eller två kanske?

Men nej, ingen nolla idag heller. Däremot ett par rätt vettiga lopp. Det bästa för helgen var dagens hoppklass A som kändes fantastiskt bra. Vi fick tyvärr en rivning på muren (måste bygga en mur!!!!!!!!!) och en liten sväng som kunde tajtas till efter men annars var det riktigt fint. Vi hade kommit tvåa om vi nollat och vi hade totalt den 3e bästa tiden. Men nära skjuter ju som bekant inte haren 😉

Ännu ett lopp som jag känner mig skapligt nöjd med är dagens sista agilitylopp. Vi fick 10 fel på rivningar (Monster river oftast hela hindret med kroppen och inte fötterna när han river) och både han och jag var trötta! Jag glömde t o m banan en halv sekund, men vi kom i mål med den andra snabbaste tiden totalt.

Och ja, jag vet att det är patetiskt att säga OM vi hade nollat, MEN det är ändå ett slags kvitto på att våra vägar blir bättre och att loppen blir renare och det känns bra 🙂

20130401-225042.jpg

20130401-225124.jpg

Publicerat på 01 april 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Inga marginaler i agility! Skit också! På’t igen! har du film?

    Gilla

  2. Synd att ni inte fick med er minst en nolla hemma. Men kul att det känns som att ni utvecklas åt rätt håll!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: