Mot Varese

Nu sitter jag i taxin på väg mot Jönköpings flygplats! Jag ska till Varese i Italien på konferens i två dagar. Jag kommer hem sent imorgon kväll, jobbar i Jönkan på onsdag och på torsdag ska jag till Sthlm! Sen blir det skönt att jobba hemma på fredag 🙂

Hundarna är hos pappa, Troll mår lite bättre men blir haltare så fort han rör sig lite mer, till exempel om jag släpper honom för att han ska bajsa. Han är ibland hopplös att få att bajsa o koppel.. Det blir fortsatt koppelvila och Canidryl i några dagar till för honom.

Monster och jag har vallat i helgen och det har gått riktigt bra! Dels har fåren uppfört sig jättefint, dels så går Monster bättre och bättre 🙂 Det finns mycket förbättringspotential såklart, men det finns en hel del kunskaper som går att få fram bara jag påminner lite också! Kul är det!

Publicerat på 08 april 2013, i Jobbelijobb!, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. haha, jag som är glad för att jag får åka till Göteborg på konferens 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: