På väg hem

Sitter i taxin, igen. Denna gång på väg till Jönkan och min sköna säng. Långa dagar detta, upp 4.30 igår och arbetsdagen slutade 18.45. Idag fick jag lite sovmorgon till 7.45 men nu är klockan 00.30 och jag är ännu inte hemma. Det känns lite jobbigt att jag ska hålla en presentation vid 9.30 imorgon, sovmorgon blev ju liksom uteslutet. Fötterna pirrar och är för varma och ögonen svider. Jag vill bara hem!

Varese var inte en fantastisk stad men vi har haft trevligt ändå, hotellet var fint, maten helt ok och att se Alperna från ovan med solnedgången i bakgrunden var fantastiskt! Kolla på bilden och tänk er det IRL 🙂

20130410-003455.jpg

Nu ska jag se om jag kan sova en liten stund innan jag kommer hem?

Publicerat på 09 april 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Oj! Ja det måste vart en mäktig syn!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: