På väg, igen

Denna gång sitter jag på tåget mot Stockholm. Jag ska bara vara där över dagen och imorgon jobbar jag hemifrån. Det ska bli väldigt skönt! Dessutom blir det härligt att hämta hundarna ikväll! De har det bra hos pappa men inget slår ju att ha dem hemma såklart. Pappa tycker väldigt mycket om mina killar och mina småsyskon älskar dem! Monster och Alexander, som är fem år, hänger med varandra mest hela tiden. Igår låg de och sov bredvid varandra på mattan under vardagsrumsbordet. Så himla gulliga 🙂 Monster tycker genuint om barn, sötnosen 🙂 Troll är mer av en vuxenhund och föredrar att hänga med pappa!

I övrigt tänker jag bara valp just nu. Det finns flera intressanta kullar och någon som är mer intressant än andra men det är så svårt!! Storlek, temperament, vallningsegenskaper och inte minst ocd och hd. Mycket att tänka på!

Publicerat på 11 april 2013, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för På väg, igen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: