Två tydliga vårtecken!

Först och främst! Vi tränade igår! Utomhus! Helt underbart! Jag hade bara fleece på mig, ingen mössa, inga vantar!

Monster var typ helt galen. Studsade runt och rev varje hinder. Hmm.. Jag fick lägga honom och köra om, då lyfte han tassarna lite mer. Vi behöver få in ett par pass till innan Tranås, det är ett som är säkert!

20130417-065456.jpg

Nästa vårtecken såg när jag gick av hundarna.

20130417-065600.jpg

Tänk att våren faktiskt kom till slut 😀

Publicerat på 17 april 2013, i Agility. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. He, he, he! Tvivlade du? 😉 Måste ta tag i det där med agilityplan ordentligt nu. Men det känns fortfarande lite för blött för att köra ordentligt. Hoppas att solen kommer tillbaka så att det torkar upp fort! 😀 Hur är din paddock i det här vädret?

  Gilla

  • Ja jag började väl tvivla, inte på allvar kanske men ändå 😉

   Min paddock förtjänar ett eget inlägg, den är snarast en sjö kan man väl säga. Suck..

   Gilla

%d bloggare gillar detta: