Min fina pool, eller, eh jag menar paddock…

Nedan ser ni en bild på min paddock. Eller pool. För det var ju inte såhär jag såg den framför mig innan vi flyttade hit. Det känns som att en del grejer som är fixade i vårt hus är lite hemmafix. Ni vet, sådär halvdant gjort. Jag är van vid hemmafix, skillnaden är att pappa alltid har gjort saker ordentligt. Som dränering i paddocken hemma på Sörgårn till exempel. Den fungerar. Det gör inte den här:

20130418-190716.jpg

Men vi tror ju faktiskt på det här huset, det kommer att bli riktigt bra! Det är bara en lite längre väg dit än vad vi trodde från början. Vi pratade till exempel om golvvärme redan innan vi flyttade, fast då tänkte vi att det låg långt fram i tiden. Nu tänker vi snarare att golven ska fixas innan badrummet. Och så måste vi fixa dräneringen i paddocken på något vis. Så kan det gå!

I övrigt så är jag så himla valpsugen! Helt galet! Inte blir bättre av att till exempel Josefin lägger upp bilder på den bedårande Gavi! Att skaffa valp i sommar känns mer och mer som verklighet! Jag klarade dessutom av att införliva och övertyga chefen om den ypperliga idén att låta mig flexa en del när jag går tillbaka till jobbet efter semestern, och att få jobba hemifrån i Jönkan lite varje dag. Saker som definitivt underlättar när man har valp!! Saker ser ju faktiskt ut att lösa sig 😀

Publicerat på 18 april 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Oj! Det är verkligen en hel sjö i paddocken! He, he, he – fler bilder och filmer kommer. Jag lovar! 😛 Håller tummarna för att det blir en tillökning i sommar för er!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: