Som en växt

Solen har samma effekt på mig som på organismer med klorofyll tror jag minsann. Jag växer på skuggsidan så jag sträcker mig mot solen, tankar energi! Klarblå himmel och skapligt vindstilla, lärkornas sång och tystnaden i bakgrunden, det är underbart!

Ut ur energin kommer kreativitet och lust att göra saker! Resultatet blev ett vitmålat fönster i badrummet, ett halvt beskuret träd och en gardin till köket. Hyllorna är nästan färdigmålade och så även spegeln. En matchande gardin ska sys till det andra köksfönstret och fönstret i badrummet ska målas en gång till men det får bli nästa helg. Bilen har fått på sig sommardäcken och Monster har fått ett pass trädgårdsagility! Ida och jag tog en lång promenad i Tinnerö i solen med grabbarna och livet känns bara sådär bra 🙂

Det enda smolket i bägaren är att Troll är halt igen 😦 Han har gått i flexi och har mått riktigt bra så jag släppte honom och det funkade inte. Nu är han tillbaka i flexi och korta promenader. Han äter fortfarande canidryl och det hela känns lite jobbigt. Funderar på att gå till vetten, men jag har ju en känsla av att de kommer säga smärtstillande och vila, vilket ju är precis vad jag gör. Lite less blir man..

Publicerat på 21 april 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Nää, ledsamt med Trollet. 😦 Hoppas att han är haltfri snart och kan fixa at vara lös utan att bli halt igen.

    Gilla

  2. Tinnerö låter härligt. Jag är fortfarande skadad från när Ida och jag sprang på ett snokbo på en åker där förra sommaren. Gud, vilken panik.

    Gilla

  3. haha! Det hade jag glömt Karin! Men snokar är ju inge farliga!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: