Dag 1 i Tranås!

Sovmorgon och hemma före 19, det känns helt okej. Klass 2 gick i rasande fart på eftermiddagen, små klasser och mer rutinerade förare än i klass 1, det är bra grejer det!

Först ut var hoppklass, en riktigt svår bana med alla hinder ihopknölade i mitten som många diskade sig på. Vinnaren hade 4 (FYRA!!!) sekunders tidsfel, bara en sån sak! Kul. Vi var i gänget som diskade oss. Rivning på andra hindren och sen gick han ut ur slalom! Vi hade nog redan 15 fel när han tog fel hinder, men efter disken nollade vi resten och gick i mål med en glad och trevlig känsla i magen!

Agilitybanan var öppen och trevlig men med en lång och svår start. Där rev vi fjärde hindret och sen fick vi en snurr och en stor sväng som inte gav fel mer än några sekunders tapp. 5 fel och placering 4 såg jag när jag kom hem! Andra snabbast tid på de onödiga tidsödande svängarna, inte så pjåkigt ändå. Men rivningen var ju bra onödig 😉

Publicerat på 27 april 2013, i Agility, Film, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Duktiga ni är!! 🙂 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: