Dag 2 i Tranås

Idag har jag varit sjukt effektiv. Jag inledde med att tvätta, måla badrumsfönstret och sen trappan innan jag hämtade Ann-Sofie och åkte till Tranås! Där inledde vi med en riktigt trevlig hoppklass som gick riktigt bra, en eländig rivning från vinst.. Och ja, jag vet att är det en rivning så är det, men ändå! Det är ändå ett bevis på att vi blir bättre och bättre. I höstas diskade vi det mesta, nu kommer vi i mål med enstaka fel och bra tider. Progress! En fjärdeplacering blev det ändå. Vi måste tajta till svängarna men det är ett fint flyt i loppet och det kändes väldigt bra!

Sen var det dags för agilityloppet på en bana som jag verkligen ansträngde mig för att gilla. Men det var oschyssta linjer och från slalom fick man trycka hunden mot en oxer. Rak ansats kan man knappast kalla det och Monster missförstod mig och sprang in i mitt ben. Hjältemodigt försökte han hoppa den stora oxern ändå men misslyckades och kraschade in i hindret så att hinderstöd och allt rasade. Jag körde vidare men blev lite skakis och vi diskade oss sen. Monster var pigg och glad och verkade inte fått ont någonstans iaf..

När vi kom hem målade jag trappan och fönstret en vända till så nu är jag trött.. Men en härlig helg har det varit, det är ju underbart att utesäsongen har börjat 😀

Publicerat på 28 april 2013, i Agility, Film, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Tur att man kan se lopp så här på film när man inte hann med att se det på plats! Himla synd på rivningen, fint lopp med många riktigt bra partier.

    Kom ihåg att sms:a kontonummer!

    Gilla

  2. Fint! Ni börjar bli riktigt samkörda nu!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: