Ett fönster före och efter

Jag har målat badrumsfönstret vitt istället för det blekta och fläckiga träet som fanns där innan! Dessutom målade jag hyllorna när jag ändå var igång. Tyvärr är efter-bilden betydligt sämre än före-bilden, men jag hoppas ni kan få en idé om hur det ser ut iaf 🙂

Stylat innan visning

Stylat innan visning

Målat, men sunkig bild :P

Målat, men sunkig bild 😛

Nu ser man tyvärr bättre att själva fönstret också behöver målas men det får vänta tills i sommar. Och toalocket, det ska bytas! Känns inte så fräscht när det inte ens går att ta bort från själva stolen samtidigt som trä känns mer svårstädat än plast. Urk! Tack vet jag lättstädade toaletter 😉

Publicerat på 29 april 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fint! Vad duktig du är det händer mycket när du sätter igång! ska du byta sittringen och locket också?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: