Hinder och lite allmänt trädgårdshäng

Gårdagen var en dag som skulle ägnas åt trädgården och det gjorde den, med råge! De flesta av våra fruktträd blev beskurna, nu är det bara ett träd kvar som ser ut som ett piggsvin.. En buske blev nerklippt under stor möda och ligger nu i en hög på gräsmattan. Pascal rafsade ihop en hel del löv och jag avslutade med att röja i vårt uterum. Där finns vinrankor som slingrar sig i taket och man kan säga att det är en extremt skräpig växt! Visst är det charmigt med druvor i taket, men ganska låga poäng på charmlistan får de dammiga mögliga löv som rasade från taket samtidigt som damm och en rutten lukt spred sig i rummet. När eländet väl borstats bort från golv, bord och stolar blir det nog däremot trevligt!

Hundarna hängde i trädgården hela dagen och har uppenbarligen inte lärt sig att bajsa om man inte gå på promenad. På sätt och vis är ju det en fördel, men det kan ju vara dumt att hålla sig en hel dag när man ändå är utomhus..

En stor nyhet är att jag har köpt ett gäng hopphinder! De klarar inte regelkraven för tävling, men det är hopphinder som är bättre än rustahindren och med det har jag kommit en bra bit på vägen gällande min egna hindrepark! Dessutom är paddocken nu torr och behöver bara harvas lite för att bli fit for agility 🙂 Mina nyinköpta och sågade hinderbommar ska målas också, sen ska här tränas! Härligt! 😀

20130502-114808.jpg

Publicerat på 02 maj 2013, i Agility, Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vilka bra hinder! Var har du köpt dom?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: