Hundvakt och födelsedagsagility

Eftersom jag var tvungen att åka ner över dagen till Jönköping igår för att ta ett beslut så bad jag Karin att passa mina hundar! Hon var jättegullig och ställde upp, dessutom så klickertränade hon vovvarna! Jag måste erkänna att jag inte så duktig på att lära in trick, mina jyckar kan en repertoar av sitta vackert, high five och snurra runt åt olika håll, men inte så mycket mer än det. Troll kan backa men det kan inte Monster. Eller Monster KUNDE inte det, för kolla här!

Karin är ju en himla duktig hundtränare alltså! 😀

På kvällen var vi hos Anna-Carin på födelsedagsagility! Hon fyllde för några veckor sedan och igår var det dags att fira med agilitytävling, mat och inte minst tårta! Väldigt trevligt och gott! Själva tävlandet gick sådär för mig, jag hade inte den bästa av dagar igår rent humörmässigt och jag kan inte köra Monster om jag inte är på topp så vi inledde med att diska oss. Men det var ju trevligt ändå 😀

Monster var splittrad mellan får och hinder och jag hoppas verkligen att vi hittar lämpliga får snart så vi kan börja valla! Det vore ju riktigt roligt att komma igång igen tycker jag!

Publicerat på 03 maj 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Mysiga snutt-hundar du har Hedvig! Nanny passar dem gärna igen! 😉

    Gilla

  2. Om du söker hundvakt fler gånger och kompisarna inte kan ställa upp så kan jag tipsa om
    http://www.tendea.se/lp/hundvakt !

    Lycka till!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: