Vad agilitynörden gör en lördagskväll

När andra människor är på bio eller på krogen, då är agilitynörden i en stuga på en camping nära en tävlingsplats. Och är det en tävlingsfri helg då gör ofta agilitynörden något annat agilityrelaterat. Till exempel syr hon tunnelhållare!

20130504-223535.jpg

Jag köpte nämligen två tunnlar, en presenning, soppåsar och tejp idag på Rusta. Sen åkte jag till pappa och sågade till mina hoppbommar till rätt längd och slipade till dem så att de nu är redo för målning! Jag åkte också till ett grustag och öste ner ett par spadtag sand i sovsäckarna innan jag tejpade ihop dem. Lite jobb blev det sen hemma med att klippa och sy presenningen till lagom stora bitar med öglor där man kan stoppa in sandsäckarna! Jag tror det blir prima det där 🙂

Pappa har en himla massa bra utrustning och dessutom lite brädor som jag kan använda till det framtida långhoppet också! När allt blir klart kommer jag ha 8 hopphinder, 2 tunnlar, 1 långhopp. Ett slalom på det så känner jag mig rätt nöjd sen 🙂

Publicerat på 04 maj 2013, i Agility. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Vad duktig du är! Fin tunnel du har gjort
  En pappa som har massa bra grejer är bra att ha.Det hade min med!
  Kram

  Gilla

  • Tunneln har jag köpt på Rusta, det är bara tunnelhållarna jag har gjort 😉

   Visst är pappor bra! Lilla morfar, han var ju så go..

   Gilla

 2. Lyxigt! Duktig du är!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: