En härlig söndag

Jag inledde söndagen med en riktigt härlig träning på BK! Disa, Karin och jag byggde upp en hopptvåa med många byten som krävde full fart på föraren hela vägen. Riktigt rolig och utmanande! Jag både blindbytte och gjorde tyskar för glatta livet och Monster kändes så himla fin! Vi nollade inte, men känslan var grym ändå 🙂

20130506-134822.jpg

Projekt ”Agilitybana hemma” fortsatte på eftermiddagen med delprojekt ”Harva grusplan”. Jag har hämtat en del av gammal harv från farfars tid som gick fint att binda fast bakom trädgårdstraktorn! Det gick bra att harva även utan häst och både stora stenar och kvickrot drogs upp och slängdes åt sidan. Just nu är planen lite lös, men det kommer att ordna till sig när vi sprungit runt på den lite. Delprojektet ”Hopphinder” fortsatte även med momentet målning. Just nu är hoppbommarna vita men frågan är om jag ska tejpa dem på mitten eller måla en annan färg på? Olidligt spännande val det här 😉

20130506-134841.jpg

Publicerat på 06 maj 2013, i Agility, Husprojektet, Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En härlig söndag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: