Får jag presentera Yeti!

Idag har jag och Pascal varit på kennel Ailicec och träffat Yeti för första gången 😀

 

Snuttunge <3

Snuttunge ❤

Yeti är (förstås) en borde collie och han är 5 veckor gammal! Han kommer flytta hem till oss runt midsommar. Ni som kan räkna förstår ju snabbt att han hinner bli 8 veckor långt innan dess, men jobbet kräver en hel del av mig (bland annat tre dagar i Kiruna) precis före midsommar och därför ska jag hämta honom när jag har möjlighet att ta lång semester och verkligen ha tid för vår nya familjemedlem.

Yeti är förstås också ett mytiskt väsen, en snöman från Tibet! Det är ett namn som jag har tänkt på länge och när uppfödaren Cilla tänkte döpa valparna till namn på Y så var det ju givet 😀

En Yeti?

En Yeti?

Snart min Yeti 😀

Yeti är en liten terrorist enligt uppfödaren, en riktig busunge som är social och mysig också! Jag tror att han kommer passa perfekt in i vår flock 🙂 Kampar gör han och föremålsintresset finns där också! Sen är han ju rackarns söt också ❤

 

Publicerat på 10 maj 2013, i Film, Foto, Yeti. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Åh vad söt han är!!

  Gilla

 2. Åh vilken söt liten fjärt! Så roligt Hedvig! 😀

  Gilla

 3. Vilken sötnos! Grattis!

  Gilla

 4. Gud så söt!!!

  Gilla

 5. Grattis vännen, han ser underbar ut ❤

  Gilla

 6. Vilken goding!! Och vilket perfekt namn du kom på, han ser redan ut som en Yeti! 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: