Den rådande råttan

20130512-110434.jpg

Strax utanför vår tomt, ca 30 meter från paddocken, ligger högen som synes på bilden ovan. Även Monster syns på bilden och sådär intresserad är han alltid! Igår stannade jag och kikade också och minsann, jag såg kanske 4-5 råttor på samma gång! En satt i ett hål och kikade på mig, flera andra kilade runt och dök ner i andra hål. Hu alltså, jag hoppas de inte blir överbefolkade och flyttar ut? Eller att någon tar bort högen utan att ta dit Anticimex innan!

I morse vaknade jag 4.30, gick på toa och drack vatten och somnade sen om. Sen började jag drömma! Det var råttor överallt! Jag var i min lägenhet i Jönkan, fast det var ett loft med en massa grejer istället för min ljusa lya och det var råttor överallt! Vart jag än tittade var det flera råttor, hundmaten var uppäten och jag missade dessutom agilitytävlingen för att jag försökte städa efter råttorna.. En riktig mardröm!

Sen ringde klockan och jag fullkomligt skakade när jag vaknade. Jag har tydligen fått råttor på hjärnan och jag hoppas de försvinner illa kvickt!

20130512-114901.jpg

Publicerat på 12 maj 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Kan du inte ringa anticimex själv och se om ni kan få bort dom? Det verkar ju ligga oroväckande nära er tomt?

    Gilla

    • Kan vi kanske men dels får ju vi isf betala för sanering på någon annans mark, dessutom så är det ju faktiskt någon annans mark. Det vore rätt ohyfsat att kalla ut Anticimex utan att prata med markägaren först.

      Gilla

%d bloggare gillar detta: