Sköna maj välkommen

Maj är min absoluta favoritmånad, värmen börjar komma, solen återvänder och allt blir ljuvligt grönt! Dessutom fyller jag år och sommarlov och semester närmar sig. Tävlingssäsongen kommer igång med utomhustävlingar på grönt gräs och fåglarna kvittrar extatiskt. Vad finns det att inte gilla?

Tyvärr finns det ett stort MEN i allt detta, nämligen att maj är den mest hysteriska månaden på jobbet, allt ska göras då! Kurser, rekningar, andra leveranser, resor hit och resor dit. Dessutom ska min hemmaklubb arrangera en dubblerad klass 1-2-tävling helgen innan den stora arealkursen som kräver en massa förberedelser. Många har slutat i min arbetsgrupp på jobbet och jag har därmed ett enormt mycket större ansvar än förra året. Utöver detta så är det en hel del att göra hemma i huset och i trädgården. Att planera så att tävlingar, resor med jobbet, husfix och ideella åtaganden går ihop är inte min starka sida. Jag har en tendens att se lediga helger och blunda för att jag kommer hem sent kvällen innan och troligen kommer vara väldigt trött. Jag skulle helt enkelt behöva en sekreterare som höll ihop mitt liv. Någon som är sugen? Jag kan erbjuda en soffplats och ca 500 kr i månaden svart. Du kan även få vegetarisk mat och många promenader 😉

Just nu känns det som att det blir en bedrift att överleva maj och jag bara längtar till semester, sommar, sol och valp. Det finns ju egentligen bara två saker jag verkligen vill göra, 1. Vara hemma, umgås med P och fixa med huset och 2. Träna, tävla och umgås med hundarna. Varför ska det vara så svårt att få tid till det man tycker om mest?

Publicerat på 14 maj 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sköna maj välkommen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: