Två lyckopiller och ett andningshål

Igår var jag lite lätt stressad när jag kom hem, men det underlättar klart dagen att få kila hem på lunchen och gå ut med hundarna! Världens bästa killar gör mig alltid på bra humör!20130515-072034.jpg

Efter jobbet igår åkte vi ut till Jönköpings BK och där sprang vi på ett gäng hugade personer i färd med att bygga en agilitytvåa. Perfekt! En anledning till att det gått bra tidigare på säsongen och mindre bra nu kan ju vara den frekventa banträningen i vinter. Nu i vår har det blivit mindre banträning och mer kombinationer och enstaka hinder. Banor är det som vi behöver träna! Hålla ihop hela banor och träna i den hastighet som vi får på tävling. MEN det är ju ett visst bestyr med att bygga bana helt på egen hand.

Träningen gick skapligt bra också, men jag måste ta tillbaka stoppen på A-hindret. De andra kf tog han som att han aldrig tänkt något annat. Vi har egentligen inte ett problem med kf skulle jag vilja säga. Det handlar om att jag har släppt dem lite väl mycket och nu måste jag helt enkelt ta tillbaka dem. Vara extra noggrann på träning OCH på tävling.

Framför allt gjorde träningen underverk med humöret och stressen! Stresskänslorna försvann helt och humöret lyftes till skyarna. De som tränade med mig sa att de brukar åka dit på tisdagar och bygga bana och att jag är välkommen! Underbart!

 

Publicerat på 15 maj 2013, i Agility. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Vilken fin bild på bc-busarna!! Härligt med banträning! Jag springer nästan bara banor på tävling numera, till skillnad från hela vintern då det blev bana på fredagarna.

    Gilla

  2. Låter härligt! Då kanske jag kan hänga på nån tisdag?

    Gilla

  3. Åh vad skönt att läsa! Sån underbar rekreation behövs i stressiga tider!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: