Tjörn och ett veterinärbesök

Trollollebollen var hos Arne idag för artros-och prostatakoll. Troll lämnade ett urinprov och fick lite recept och ett finger i rumpan. Prostatan var lite förstorad och några muskler och senor är lite stela annars såg det rätt bra ut! Urinen var det inget fel på alls och även om lederna är påverkade av artrosen så tyckte Arne att vi kunde gå ner på halv dos Canidryl. Troll har ju gått nästa bara i flexi under våren och har tappat lite muskler, nu kan han gå lös igen och vi kan träna lite balansboll och manschetter!

Jag var på Tjörn igår en sväng med jobbet och kollade på impedimentsblock. För den oinvigde kan jag berätta att det är betesmarker med mycket annat än gräs i, just i det här fallet klippiga betesmarker vid kusten! Det var sådär vackert som skärgården är en vårdag i maj och det var inte alls fel att spendera sin födelsedag där istället för på kontoret 🙂

20130517-201006.jpg

Vackra blommor hittade vi också, både orkidéer, blåsuga, jungfrulin och underbara små kattfötter!

20130517-201128.jpg

Jag kom hem sent och fick mat, paket och bakelser av Pascal så jag får nog säga att det var en helt okej födelsedag 🙂

Publicerat på 17 maj 2013, i Jobbelijobb!, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tjörn och ett veterinärbesök.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: