Jäla skitdag

En sådan lysande dag. Troll har haft ont i magen i natt och han säger INTE till. Han skiter inte ordentligt heller utan väntar tills han läcker, får panik och springer runt. Resultatet är bajs i hela huset… Jag inledde alltså dagen med att slänga ut hundarna (trädgård FTW) och sen städa golv och väggar, biabädd, hund och min ena sko som också blivit drabbad. Jag hade ett läkarbesök kl 10,30 och lagom strax innan 10 läckte Troll igen så jag åkte alldeles för sent till US, parkeringen var helt full och jag fick ställa mig på en refug vid ett träd. Tyvärr var läkaren i tid och stod och väntade på mig när jag kom springande. Hon var något stressad och påpekade det för mig, vilket kanske inte gjorde mig mindre stressad.. Väl hemma igen är Troll fortfarande dålig, men nu ligger han instängd i hallen där han iaf inte kan orsaka någon större skada.

Utöver detta börjar jag bli lätt trött på folk. Ingen nämnd ingen glömd, men det är iaf ingen av er som läser den här bloggen, det kan ni vara säkra på 😉

Nu hoppas jag på en bättre eftermiddag!

Det här är ett Troll som det är synd om :(

Det här är ett Troll som det är synd om 😦

Publicerat på 22 maj 2013, i Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag läser ju visst din blogg .. 😦

    Gilla

%d bloggare gillar detta: