Uttömd och uppstoppad

Just nu bara längtar jag tills nästa helg. Tänk när nästa vecka är förbi, när vi hållit vår tävling och att kursveckan är över. DÅ ska det lugna sig lite, då är det bara några dagar i Kiruna kvar på den här hektiska våren. Igår kände jag mig helt dränerad på energi, liksom uttömd, tom. Det är lite mycket nu och gårdagen var kanske inte så, eh, avslappnande..

Troll mår iaf bättre nu, magen har stoppat upp och han är pigg och glad. Och så är han HUNGRIG! Canicur är ju inte mycket i matväg 😉 Jag ska koka ris till honom idag, men har glömt hur länge man ska fasta? Är det ett dygn totalt eller är det ett dygn från det att sista diarrén?

Sist, men inte minst, en bild lånad från kennel Ailicec! Såna små godbitar! Idag är de 7 veckor gamla och det är en hel månad tills att jag ska hämta 🙂

20130523-071124.jpg

Ser ni Yeti?

Publicerat på 23 maj 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Gud vad söta de är!! (Och många – uppfödaren har nog fullt upp nu!)

    Gilla

  2. Jätte söta ju!! Och nej, jag ser inte Yeti! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: