Stackars stackars Troll

Inte nog med att Troll fick ont i magen natten till i onsdags och nu just nu får leva på ris och canicur, dessutom har han fått ont i svansen! Jag tror att det är en fästing som suttit på svansen från början, för man ser antydan till ett litet hål, men sen har stackars Troll fått stora klådanfallet och legat och gnagt på sin svans! Jag upptäckte det igår innan vi åkte mot Linkan och då såg det riktigt snuskigt ut. Ca 10 cm långt, varit och vätskande.. Igår blödde det lite grann hela kvällen också. Eländes elände 😦

20130525-231229.jpg

I morse passade Troll på att gnaga lite på sin svans när han låg i buren och han ser ju ut som att han är döende när han får på sig en tratt. Kompromissen blev att ligga fastbunden på gräset istället, då tittade han på hundar och folk istället för att gnaga. Nu ser det betydligt bättre ut och har torkat upp.

Det är så typiskt, varje gång hundarna ska till pappa för att jag har jobbgrejer så är det nåt problem, dåliga magar eller halta hundar. Jag tycker oftast är friska men just när jag ska bort blir det alltid når strul 😦

Publicerat på 25 maj 2013, i Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ajajaj! Stackars Troll 😦

    Gilla

%d bloggare gillar detta: