Vi är så himla bra!

Vi har rott iland vår tävling idag, 1000 starter på två banor! Vi har varit på klubben från 06.50-21.50 och nu är jag trött! Men det har gått så smidigt hela dagen och vi har jobbat in massor med tid. Vi är ett jäkligt bra och härligt gäng!! Enligt schemat skulle jag ha varit kvar än 🙂 Jag hoppas att alla tävlande har tyckt det funkat lika fint som vi!

20130525-224547.jpg

Tävlingsmässigt gick det bästa i första loppet, då tjuvstartade Mon med en rivning på första hindret. Resten nollade vi.. Andra hopploppet blev det plockepinn och 15 fel. Första agilityloppet var SVÅRT och Roger skämtade om att han nu kommer bli kallad domarjävel.. Så långt skulle jag faktiskt inte sträcka mig, även om den var svår som klass 2. Jag överstyrde och skickade på fel hinder tyvärr. Sista loppet var agility B och det gick riktigt bra tills på slutet, där en tass på gungan gjorde en nolla till en disk. Jäkla skitsport.

Imorgon är det nya tag i Söderköping, då utan att funktionära 6 klasser utöver att tävla fyra. Det kommer kännas som semester 😉

Publicerat på 25 maj 2013, i Agility, LBK, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vi är så himla bra!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: