3 diskar senare.

Nu ger vi upp och åker hem. 5 disk på raken räcker, vi behöver inte stanna känner jag. Dessutom regnar det och klockan börjar bli mycket.

Men, jag är väldigt nöjd med Monster! Han har varit väldigt mjuk och följsam och vi har haft riktigt roligt på banan! Han hade grymma kf i sista klassen och kändes fantastisk ända fram till disken! I sista hoppklassen gick han också jättefint! Där diskade vi oss på ett hinder som var typ omöjligt att se från rätt håll. Eller man hade kunnat lämna hunden riktigt långt i slalom. Monster tog det klockrent åt fel håll, snyggt, men synd att det var fel 😉 Den där slalomdelen ska vi träna på när vi fått vårt egna slalom!

På’t igen, men alltså det skulle ju sitta fint med en pinne eller ett par, typ snart 😉

Publicerat på 26 maj 2013, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Det var synd med diskarna, men det var verkligen roligt att se er tävla den här helgen! Fint samspel och kontakt. Det ser inte ut att vara långt kvar innan pinnarna börjar trilla in på allvar. Man blir glad när man ser er. 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: