Har ni hört det förut?

Jag borde väl inte tjata men jag är så sjukt trött! Så trött in i märgen, trött så att minsta motstånd får mig att sjunka ihop i gråt. Så trött att jag i morse vaknade med en galen huvudvärk och ont i hela kroppen och sjukanmälde mig istället för att gå på kickoff. Och nu, trots en hel dag i soffan så är jag fortfarande trött så jag mår illa.

Jag behöver semester! Har nog aldrig varit i ett större behov av att bara vara hemma och bara vara. Pyssla med trädgård och huset, gosa med valpis och inte behöva åka någonstans förutom för att handla mat. Inte behöva ha tusen saker i huvudet, inte behöva svara på tusen frågor och ta tusen beslut som tusen andra har synpunkter på. Inte känna mig så splittrad att saker faller ut ur minnet i samma takt dom jag stoppar in dem.

Bara. Vara.

17 arbetsdagar är det kvar till semestern. 3 av dem ska jobbas hemifrån, 7 av dem i Jönköping, 4 i Kalmar och 3 i Kiruna. Jag blir lite matt.

Godnatt.

Publicerat på 27 maj 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. 17 dagar går FORT!! Men jag förstår dig. Känner med dig. Till hundra procent.

    Gilla

  2. Usch då! Ta hand om dig! Och 17 dagar går fort, det märks bara inte förrän man är på den sista dagen…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: