När spänningen släpper

Jag har varit stressad de senaste veckorna – för stressad! Både massor med jobbet, stortävling på klubben och så dessutom ett gull-Troll som inte har mått bra. I helgen hade jag därför inget planerat förutom grillning och firande av syrrans födelsedag. Är det då inte typiskt att jag fick migrän? Synbortfall i guldsmedsbutiken, yay! Jag sov bort det värsta och har varit lite social ändå men riktigt lika trevligt att träffa småsyskon och syskonbarn är det ju inte när alla höga ljud skär som knivar i skallen. Brorsans yngsta är söt och rar som en sockerbit och har en favorithobby som består av att smälla igen dörrar. Man kan säga att en viss faster nog önskar att han hittar en ny hobby 😉

Igår kväll släppte eländet och jag fick världens energikick! Ut med hundarna på en långis och sen harvade jag både grusgången och paddocken. Jag vill inte spruta bort ogräset, men att bearbeta manuellt tar onekligen lite tid. Att harva paddocken är dessutom lite kontraproduktivt eftersom det kommer upp sten i samma takt som ogräset försvinner. Samtidigt, jag vill inte leva i ett samhälle där vanliga villaägare använder roundup så fort hen får en maskros på uppfarten.

Jag tänkte avsluta med en rolig nyhet, Yeti är veterinärbesiktad med en OK-stämpel i protokollet! Kulor och allt fanns där det skulle 🙂 Så skönt! Protokollet hinner bli för gammalt innan jag ska hämta honom så han måste besiktas igen, men det ska nog inte vara några problem nu när han redan gått igenom!

Publicerat på 03 juni 2013, i Just nu, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för När spänningen släpper.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: