En märklig sjuka och en himla massa folk

Jag mådde riktigt dåligt i onsdags på jobbet men höll ut hela dagen. När jag kom hem på kvällen hade jag 37,9 i temp men hundarna skulle ju ut så bi tog en promenad. Sen hade jag 38,5, en helt galen huvudvärk och en ordentlig hosta. Det blev soffläge resten av kvällen och natten, ingen middag för det orkade jag inte och Pascal var inte hemma. Till slut somnade jag i soffan. Torsdagen var jag inte så kaxig på förmiddagen men piggade på mig. Igår var jag däremot riktigt pigg! Nu har jag hosta men mår annars bra. Konstig sjuka det här..

Jag velade bra länge om hur jag skulle göra med helgens planer, men bestämde till slut att åka till Sthlm! Planen var att hänga med syrran fredag kväll och köra två lopp i Knivsta idag. Dessutom kunde jag ju inte missa helgens höjdpunkt, hälsa på Yeti!!

Det blev trevligt häng på en på en kinesisk restaurang och en promenad längs med vattnet igår kväll. Skönt och avslappnande! Stockholm är ju trevligt, men jisses vad mycket folk! Det skulle jag ju aldrig palla varje dag 😉

20130608-113454.jpg

20130608-113508.jpg

Publicerat på 08 juni 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En märklig sjuka och en himla massa folk.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: