En Knivsta-tävling, ett Yeti-besök och en himla trevlig kväll

Det blev en händelserik dag igår! Först åkte jag och syrran till Knivsta för två starter med Monster! Knivsta brukshundklubb ligger väldigt vackert, mängder av midsommarblomster och fina promenadvägar längs vattnet. Hundarna badade ett antal gånger och det är ju verkligen skönt när de kan svalka av sig ordentligt efter ett lopp i värmen. Jag var inte på topp eftersom jag fortfarande har hosta och banorna i Knivsta är lite backiga. Dessutom var Monster superhet innan start eftersom vi inte tränat ordentligt på ett par veckor pga migrän och resor med jobbet. Därför blev jag nästan förvånad över hur bra det gick i första loppet! En fånig rivning fick vi med oss och lite snurrar på slutet där jag började bli lite trött, men annars riktigt fint! Ett par svängar läste han riktigt fint och han låg slickad in i tunnlarna. Det var många nollor och vi kom 9a, först av 5-felarna.  Hopploppet däremot blev lite stökigt, jag borde ha handlat annorlunda innan slalom, men bitvis riktigt fint! Nu vill jag faktiskt bli frisk så att vi kan börja träna ordentligt igen efter alla resor och krassligheter!

Agilityloppet kommer här!

Mellan mina lopp var det rätt lång tid och på lunchpausen åkte vi till Knivsta centrum tillsammans med Lydia och åt thaimat ute i solen. När vi kom tillbaka var det fortfarande många hundar kvar och vi bestämde oss för att åka och kolla på Yeti direkt istället för att åka efter tävlingen. Sagt och gjort och vi valpgosade intensivt i 45 minuter innan vi åkte tillbaka till sista loppet.

Yeti har ju säkert blivit mer än dubbelt så stor sen jag såg honom sist! En riktigt liten knubbis med bruna kinder 🙂 Alla tre valparna som är kvar, Yeti, Ynike och Yissa (som Cilla ska behålla själv) är oerhört sociala och sådär härligt självklara, övertygade om att alla älskar dem. De kastade sig upp i knäet på syrran och mig och pussades vilt på det där sättet som är helt ljuvligt samtidigt som man vet att det snart kommer att göra ont 😉

jag och -yeti

Han är riktigt brun på kinderna och runt benen och jag tror att han kommer bli brun över rätt stora delar i ansiktet när han blir vuxen. Pälsen på ryggen är nästan mörkbrun så det blir spännande hur det kommer utveckla sig. Han är ett riktigt litet bustroll, full av energi, men han kan ända lägga sig ner och slappna av. Han känns som en välbalanserad och himla trevlig valp helt enkelt 🙂

Lite sömnig :)

Lite sömnig 🙂

Jag bara längtar tills jag får hämta honom!!

IMG_1441_liten

Efter tävlingen och valptitten åkte jag raka vägen till Linnea och Per! De hade Öppet hus igår och det var en himla massa folk där. Jag kom dit sist av alla, men löste tipspromenaden med alla rätt, fick god mat och var med på musikquizzet som vårt lag vann 🙂 Det var helt enkelt bara väldigt trevligt! Vi satt kvar runt elden till 1 ungefär, men ryktet säger att festen höll på till 4. Så himla trevliga vänner vi har 🙂

Publicerat på 09 juni 2013, i Agility, Film, Foto, Monster, Tävla, Yeti. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Så fantastiskt söt!!

  Gilla

 2. Mamma mia vilken sötnos!

  Gilla

 3. vi fick gå hem vid tre 😀

  Gilla

 4. Han har verkligen spännande färg, ska bli jätteroligt att se hur han ser ut som vuxen sen! Att han är söt nu känns lite väl uppenbart att säga… 😉

  Gilla

%d bloggare gillar detta: