Mot Kiruna!

Så långt norrut har jag aldrig varit förut! Midnattssol och allt är det med, spännande! Förra året var jag ju i Luleå, men i år toppar jag det alltså. Vi ska hålla utbildning i två dagar, men lite strosande i Kiruna ska vi nog hinna med 🙂

Tyvärr har jag inte sovit något alls känns det som eftersom min högst irriterande hosta har hållit mig vaken. Jag somnade först vid 3 och klockan stod på 5, inte riktigt optimalt.. Jag hoppas verkligen att jag kan sova på planet till Kiruna. Just nu sitter jag på planet mot Arlanda och väntar på att vi ska börja rulla. Vi åker med Nextjet och det är yttepytteplan som man får huka sig när man ska in i och som bara har 2+1 säte på bredden. Det bullrar och skakar rätt mycket att åka i ett så litet plan och det absolut bekvämare att åka i ett större!

Nu åker vi strax!

Publicerat på 11 juni 2013, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Haha, som ålänning är man van vid såna där kråkor att flyga med 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: