Bara för att det är så kul att flytta

För någon vecka sen blev jag till min stora förvåning uppringd av ett hyresbolag i Jönkan som erbjöd mig en lägenhet bara sådär! En etta i andra änden av stan, men ungefär lika långt från jobbet som där jag har nu. Jag kollade på den och det vore ju inte rättvist att kalla den fräsch, men den ska renoveras och få ett helt nytt kök (eller snarare kokvrå), nytt golv, nya tapeter och alla ytor ska målas om. Det bästa med den är dock hyran, jag kommer spara nästan 2000 kr i månaden jämfört med den jag har nu! Det är väldigt mycket pengar när man veckopendlar och bor där mindre än halva veckorna.. Jag vågar knappt tänka på hur mycket min nuvarande lägenhet kostar om man slår ut det per natt, jag har inte sovit där många nätter sen den 1 mars! Så nu blir det till att flytta igen, den 1/10 bär det av den här gången! 3 flyttar per år, det är väl lagom? 😉

I helgen som var prioriterade jag vila över allt annat, men vi fick en hel del gjort ändå. Vi köpte bland annat en skottkärra och en trimmer, saker man behöver om man har en stor och yvig tomt.

Jag tränade agility med Karin och Line också, Monster var överladdad som tusan först, men sen gick det rätt bra. Tyvärr slog han i en tå på en baktass och ville inte riktigt belasta tassen efter det. Det var lite lurigt att se eftersom han inte markerade alls, men när han stod stilla syntes det. Nu är det flexi och träningsvila som gäller men han är redan mycket bättre och i morse stod han ordentligt på alla fyra benen. Vi ska inte tävla än på några veckor och jag tänker helt enkelt vila honom några dagar till så får vi se sen.

Publicerat på 18 juni 2013, i Agility, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ja, tre flyttar på ett år är lagom, inte mer!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: