Midsommar och semester och en himla massa bra grejer – men…

Men Monster har blivit dålig i magen 😦 Det var ett halvår sen sist och nu var det tydligen dags igen.. Han är nu inne på dag 3 med diarré, det började på lunchen i onsdags med en akut nödig hund när jag kom hem mitt på dagen. Han är så tapper, min lilla gullunge, jättenödig men ändå så håller han sig! Igår började jag ge lite ris och sen blev han dålig igen. Just nu känns det mörkt, jag ser framför mig hur han är dålig hela sommaren och vi missar allt roligt vi har tänkt att göra. Tävlingar, kurs för Frick osv.. Men jag ska inte vara så negativ, han får fasta tills ikväll och då ska jag börja med små små portioner med ris och vätskeersättning för bebisar. Sen får jag väl byta foder igen, får väl köpa en säck dermatosis, det funkade ju förra gången..

Jag måste ju ändå rycka upp mig, det är första dagen på semester (5 veckor, det ni!!) och dessutom midsommar! Vi ska ha lite vänner över, äta lunch, gå på midsommarfirande vid Björkebergs hembygdsgård och sen avsluta dagen med att grilla. Dessutom ska vi hissa flaggan för första gången, bara en sån sak 😉

Avslutningsvis, naturen är en enda stor barnkammare just nu. Häromdagen gick vi förbi två kråkbebisar och idag hittade vi den här lilla lärkungen på vägen! Schas ner i diket sa jag och ungen lydde pipandes!

20130621-082628.jpg

Troll är världens sötaste när vi passerar fågelungar och annat djurliv, han anstränger sig för att titta bort och sneglar bara lite i ögonvrån samtidigt som han lyfter benen försiktigt och smyyyger förbi. Det syns verkligen hur han anstränger sig för att inte störa! Vänligaste hunden i världen den där ❤

Publicerat på 21 juni 2013, i Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Stackars Monster då! Hoppas han blir bättre snart!
    Glad midsommar på er! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: