Midsommar!

Jag och Pascal är väl inte kända för att ha en massa fester, jag tycker alltid att utrymmet har begränsat i mina små lägenheter och i vår gemensamma tvåa med sitt minimala kök. Därför var det nog extra härligt att ha en fest i vårt hus där det faktisk gick att hänga 10 pers i köket samtidigt utan att det alls kändes trångt!

Det blev en riktig heldag hos oss, vi började med lunch innan vi gick till midsommarfirandet vid Björkebergs hembygdsgård, tittade på folk som dansade och gick tipspromenad. Väl hemma igen åt vi tårta innan vi körde femkamp, de flesta grenarna samma som vi lekte på min barndoms midsommaraftnar vid torpet! Sen avslutade vi kvällen med att grilla och äta i vårt uterum! Det blev premiär för oss att sitta där och det var riktigt mysigt med vinrankorna i taket och stearinljus som enda ljuskälla.

Mitt stora orosmoln för dagen var såklart Monster, som firade genom att stjäla mat så fort han kom åt. Han har ju inte ätit ordentligt sen i onsdags och är glupande hungrig! Först försökte han äta en fläsksvål, men tack och liv hann han inte svälja. Sen snodde han kattmat, sen två skivor halloumi och till att sluta av med gnagde han på en majskolv, som tur är såg vi det och hann hindra honom innan han svalde den också. Jag fick ont i magen av oro eftersom han var ordentligt dålig på morgonen. Peppar peppar ta i trä så har magen hållit hittills även om det känns helt osannolikt.

Totalt sett var det en väldigt trevlig dag och så roligt att så många kunde komma!

Publicerat på 22 juni 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Midsommar!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: