Yeti är hemma!

Nu är Yeti hemma! Vi har nyss kommit hem och Yeti har varit så snäll hela vägen! Han har suttit i knät och inte kräkts en enda gång 🙂

Troll grinar lite illa men har varit rätt snäll förutom när Yeti traskade fram till matskålen när Troll åt. Troll bet i luften och fräste till så han lär sig nog snabbt att låta Troll vara ifred vid matdags 😉 Monster är snäll och rätt ointresserad, Kaka är lite nyfiken men skeptisk och Hedvig burrade upp svansen och fräste. Jag tycker ändå att reaktionerna faktiskt är mer positiva än väntat. Yeti själv är hittills lite försiktig mot de andra djuren och det känns bra! Det är förståndigt att inte kasta sig på andra hundar och katter tycker jag!

20130622-195348.jpg

20130622-195404.jpg

Nu har lillen somnat på min mage i soffan. Han är en riktig gosplutt som gillar att vara nära 🙂

20130622-195418.jpg

Publicerat på 22 juni 2013, i Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Härligt att ni äntligen fått hem busungen =)
    Ska bli kul att följa hans resa i livet!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: