En liten rapport

Yeti sov gott inatt till skillnad från Troll och jag. Troll för att jag gjordes misstaget att ställa Yetis hage där Troll brukar sova och jag av precis samma anledning.. Nåväl nu är hagen flyttad så jag hoppas att han sover bättre inatt 😉

Tempot har varit långsamt idag, vi har sovit, gosat och hängt i trädgården. Yeti har tuggat ben och blivit jagad av katten Hedvig ett varv i huset. Han har jagat Kaka ett par ruscher och jag misstänker att han försökt detsamma med Hedvig de gånger han kommit rusande med en fräsande katt efter sig 😉

20130623-221418.jpg

Yeti fick följa med på en långpromenad med Lydia och hennes hundar. Jag testade en sjal och det funkade iaf skapligt. När vi gått halvvägs började det regna, sen fullständigt öste det ner, länge! Vi blev fullkomligt genomblöta och Monster försökte skydda sig genom att krypa in i en buske. Yeti tog regnet med ro men blev så kall att han skakade innan vi hann hem. Den där valppälsen står ju inte emot väta så bra, däremot torkar den fort igen 🙂

20130623-222339.jpg

Troll accepterar den lilla rätt bra, ignorerar honom mest och läxar upp ibland, men Monster verkar tycka att det är lite jobbigt. Det är ju en ny situation för honom medan Troll verkar tänka att ”jaha, är det dags nu igen” typ.

20130623-222639.jpg

Det finna nog en stor risk att det blir mycket Yeti i bloggen nu, det är ju så roligt att ha i efterhand 🙂 Den här gången ska jag verkligen ta massor av bilder också! Och förstärka kameran så han lär sig att gilla att bli fotad till skillnad från Monster som blir uttråkad så fort kameran åker fram 😉

Publicerat på 23 juni 2013, i Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ååå vad härligt att se/höra att det går bra!!
    Ser med glädje fram mot en massa Yeti-inlägg i bloggen!!
    Kramar från Cilla & mamma Katitzi

    Gilla

  2. Härligt! Fota MASSOR! Jag tyckte jag fotade Pesto hela tiden men han var ju aldrig still så ändå tycker jag att jag har för lite… 😉 Han är så söööt Yeti!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: