En liten plutt det är synd om

Halv fem i morse vaknade jag av att katten Kaka spydde i Trolls biabädd bredvid sängen. Sen kom Troll och skulle lägga sig i bian, jag fick hoppa upp och torka spya varpå Troll började vandra runt i sovrummet innan han gick ner igen. Jag hann nästan somna igen innan Yeti började gnälla. Upp och ut med hundarna, Yeti åt gräs, spydde och hade diarré… Stackars liten 😦

In igen, ner med valpen i hagen och ner i sängen. Någon timmes sömn innan det var dags igen, gnäll, ut med valp med jättedålig mage… Suck.. Jag ringde veterinär och rådfrågade, han är ju ändå bara 12 veckor. Jag fick svaret på första stället att jag borde åka in men att de inte hade tid för mig och på nästa ställe hade de tid men tyckte inte att det var nödvändigt om han inte var allmänpåverkad. Jag hade redan på morgonen petat i honom canicur och den stora faran är ju uttorkning så jag matade honom med vätskeersättning för spädbarn som jag råkade ha hemma under förmiddagen. Han var trött på förmiddagen men piggade på sig massor efter ett par sprutor med vätskeersättning och mitt på dagen hittade han två fasankycklingar och jagade dem i full fart genom en veteåker med mig efter… När vi kom in snodde han Ps skor och det kändes som att nä, plutten behöver inte vätskas upp hos veterinär.. Nu har han fått flera små  portioner ris och fisk, magen har stoppat upp och han är piggelin. Största bekymret är att han fått för lite mat! Skandal!

Liten lillebror och stor storebror :)

Liten lillebror och stor storebror 🙂

Publicerat på 27 juni 2013, i Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Skönt att han verkar må så mycket bättre! Lilla bubben!

    Gilla

  2. Åh vad söta dom är på bilden 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: