Mattehjärtat rusar

Två gånger igår fick jag stora skräcken. Hujedamej alltså.. Först sprang han nästan på en huggorm! Den ringlade på stigen men som tur var lade inte Yeti märke till den, däremot sprang han så nära så nära, bara ett par cm bredvid.. Jag skrek rakt ut lockade och då kom han, tackolov..

Chock nr 2 kom när han nästan dök ner i ett grävlingsgryt.. Den gången kom han INTE på inkallning utan jag kastade mig fram och högg honom i svansen och drog ut honom.

Hjälp alltså, jag kommer ha fått en hjärtattack innan han växer upp om det ska fortsätta såhär..

20130701-093911.jpg

Publicerat på 01 juli 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Usch vad hemskt! Tur att det gick bra!! Ibland är det där svansgreppet av godo 😉 haha!

    Gilla

  2. Usch för skrämselattacker! Det där med huggorm är jag livrädd för. Har aldrig haft så många bekantas hundar som råkat bli biten och hamnat på sjukhus som i år. Tack och lov har alla klarat sig bra men de har ju varit vuxna hundar.

    Ni ser ut att ha det hur mysigt som helst! Vill också ha semester! Kommer ni till Fagersta eller Värmlandsrallyt?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: