Ett inrett gästrum!

Igår lånade vi ett gratissläp på Selstore och åkte till Norpan. Målet var min moster Bitte som ska flytta till en mindre lägenhet och har för mycket möbler. Vi fick med oss en schäslong, en fåtölj och ett litet bord, lagom för att tillsammans med en lampa och lite inramade foton på Freddy och Troll möblera ett av våra tomma rum till ett gästrum! Schäslongen går att fälla ut till en dubbelsäng, perfekt! Nu har vi ”bara” två ommöblerade rum i huset 🙂

20130711-005100.jpg

Jag måste visa det helt underbara sadelskyddet jag fick också! Handvirkat och fantastiskt gulligt!

20130711-005217.jpg

Vi har även börjat skrapa på vårt staket. Mycket lavar växer det där.. Några brädor behöver bytas ut men det mesta går nog att måla. Ett drygt jobb, men förlänger det staketets liv med några år är det nog värt det.

Publicerat på 10 juli 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett inrett gästrum!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: