Monster och Yeti leker :)

Monster börjar komma över sin depression över att vi fått en valp och har flyttat tillbaka till soffan från hallen. Nu ligger han på rygg och blir kliad på magen och gosar ikapp gosunderskottet som blivit sen Yeti flyttade hit. Ett tydligt tecken på att han börjar acceptera Yeti är att de faktiskt har börjat leka! Kolla in det här 😀

Yeti själv börjar bli väldigt långbent, han vägde 9,2 kg i måndags och öronen börjar stå upp! Jag har inget dagsfärskt foto på honom, men här är ett par som är nån vecka gammalt. Han ser redan liten ut på de här fotona 🙂

liten_IMG_1493

Yeti har även kollat på fåren. De var mest stora och lite läskiga och Yeti hälsar att för dagen är fårbajs mer intressant än själva fåren 😉

lite_IMG_1623

Publicerat på 12 juli 2013, i Foto, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster och Yeti leker :).

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: