Två dagar i Karlstad!

Mitt tema för helgen var att hitta glädjeämnen och att ha roligt! Det har jag också haft, riktigt roligt! Vi har campat med vänner, grillat med hela Linköpingsgänget och kört riktigt härliga lopp!

Igår inledde vi med hoppklass som kändes rätt lätt. Monster kändes fin och mjuk men gick ut ur slalom.. En 5a och med en tajt referenstid blev det ett par tidsfel också.

Agilityklassen kändes absolut sämst för helgen, en disk för att Mon kände att han var tvungen att sätta en tass på balansen när han inte skulle det. Jag fick ingen riktig känsla för banan innan utan tyckte den var svår. Borde nog bygga den och köra den igen 😉

Idag inledde vi med en hoppklass med en svår sekvens med en hinderpassage väldigt nära slalom. Jag hann inte ett framförbyte och Monster landade i slalomet… Disk, men nolla utöver slalomfadäsen och, viktigast av allt, en väldigt härlig känsla och en hund som kändes mjuk och följsam!

Sist ut för helgen var agilityklass och banan var riktigt rolig! Vi gjorde nog bland det bästa lopp vi gjort! Känslan av flow fanns där nästan hela tiden och vi hade vad jag kunde se bara två sekvenser där vi tappade tid, båda ställen där många diskade sig och jag safeade. MEN tyvärr fick vi med oss en retlig rivning! En 11e plats räckte det till och tredje bästa tid.. Känslan i loppet var fantastisk och Monster och jag jobbade ihop som ett riktigt team!

Totalt sett en riktigt bra tävlingshelg trots uteblivet resultat! Nu har vi varit så nära så nära att nolla hela 3 av 4 lopp i helgen och Monster har varit fantastiskt rolig att köra!

Värmlandsrallyt är nu över för vår del och vi hänger kvar i Karlstad en natt till för att ge Monster en vilodag innan kursen för Lisa och Thereza! Imorgon åker vi mot Örebro 🙂

20130714-210754.jpg

Publicerat på 14 juli 2013, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Två dagar i Karlstad!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: